Kuntosali - Startti

Kiinnostaako kokeilla kuntosalilla treenaamista, mutta et oikein tiedä, että mitä ja miten? Oletko suunnitellut Personal Trainerin hankkimista tai pohtinut sitä, miltä tuntuu olla ohjattavana? Nyt olisi hyvä mahdollisuus päästä tutustumaan kuntosalin perusliikkeisiin Personal Trainerin ohjauksella edulliseen hintaan!

Halusin luoda teille demopaketin, joka on pienimuotoinen testivalmennuskokonaisuus, jossa perehdytän sinut kuntosaliharjoittelun aloittamiseen sekä opastan sinut liikkeelle perusliikkeiden ja tekniikoiden kanssa. Kuntosaliharrastuksen aloittaminen Personal Trainerin kanssa on erittäin hyvä väylä oppia liiketekniikat heti alusta alkaen oikein, jotta harjoittelu on heti tehokasta ja kehittävää. Paketti ei sitouta sinua pidempikestoiseen valmennussuhteeseen, vaan saat rauhassa tutustua kuntosaliharjoittelun perusteisiin kokeilumielessä. Saat kaikki valmennusjakson aikana käytettävät materiaalit itsellesi talteen.

Pakettiin sisältyy 2 kpl koko kropan kuntosalitreeniä, jotka sisältävät tehokkaat ja järkevät liikevalinnat kuntosalille. Nämä treenit auttavat sinut liikkeelle alusta alkaen, eikä sinun tarvitse käyttää aikaa oikeiden liikevalintojen tai harjoitusohjelman miettimiseen.

Sisältää yleisen esimerkkiruokavalion (ei sisällä henkilökohtaisia ruokamääriä) ja sopivan ateriarytmityksen. Myös yötyötä tekeville löytyy oma ateriarytmitys. Esimerkkiruokavalio sisältää myös vinkkejä tehokkaan ruokavaliomuutoksen tekemiseen.

Yleiset harjoittelu- ja lämmittelyohjeet sekä selkeät ohjeet, joiden avulla rytmittää ja jaksottaa harjoittelusi viikko- ja kuukausitasolla.

Paketti kestää kaksi viikkoa ja sisältää 2x ohjausta valmentajan kanssa. Ohjauksilla käydään läpi harjoitteluohjelman treenit ja opastan sinut liikkeiden kanssa alkuun. Ohjauskerrat sovitaan erikseen valmentajan kanssa ja ennen valmennuksen aloitusta käydään yhdessä läpi henkilökohtainen aloituskeskustelu sekä sopimusehdot.

Valmentajan tuki koko kahden viikon valmennusjakson ajan.

Valmennuksen hinta 169€.
(Maksu kertamaksuna. Asiakas kustantaa itse kuntosalimaksun.)

Lähetä sähköpostia lotta@ptlottarajala.fi päästäksesi mukaan valmennukseen!

Takaisin etusivulle

Yhteystiedot
lotta@ptlottarajala.fi

Instagram


Facebook

Blogitekstit

Pinkkiheidi - Parhaat ja polttavimmat pakaraliikkeetUutiskirje

Tilaa tästä uutiskirjeeni

Tilaa